Probus Maastricht ontmoet Burgemeester Hillenaar

 

 

Op 2 oktober ontmoet Probus Maastricht de Burgemeester en elkaar.

De drie Probus-groepen in Maastricht hebben de handen in elkaar geslagen om op woensdag 2 oktober 2024 een ontmoeting te hebben burgemeester van Maastricht Wim Hillenaar.

Wim Hillenaar is inmiddels ruim een jaar in functie en zal zijn visie op de toekomst van Maastricht met ons delen.

Hoe ziet Wim Hillenaar de stad zich ontwikkelen. Wat voor stad wil, in zijn visie, Maastricht de komende tien jaar zijn/worden. Hoe staat het met het bestuur, het beleid, de handhaving, de veiligheid en de verduurzaming binnen onze Gemeente.

De leden van Probus krijgen de gelegenheid om hun ervaring met bovengenoemde aspecten van bestuur met de Burgemeester te bespreken in een open discussie.

De tweede helft van de deze gezamenlijke bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een drankje. Een noviteit binnen de Probus gemeenschap in Maastricht. U kunt de leden van de andere Probus-groepen leren kennen. D

e markante historische Cellebroederskapel biedt volop ruimte en sfeer om van deze ontmoeting van de drie Probus-groepen in Maastricht een bijzondere bijeenkomst te maken.

 

Het Programma: 11.15 uur Welkom met koffie en vlaai 12.00 uur gesprek met de Burgemeester 13.00 uur lichte lunch met koffie of thee 14.00 uur napraten onder het genot van een drankje Deelname € _32,50. Zaalhuur, techniek, en catering.

Inschrijving Aanmelden en betalen bij de eigen secretaris/penningmeester Aan melden en betalen voor 20 september

Locatie Cellebroederskapel. Cellebroedersstraat 4. Maastricht

Fietsenstalling voor veel fietsen. Auto’s kunnen op de Herbenusstraat geparkeerd worden; doorgang naar de Cellebroederskapel bij Kumulus

Voor leden die moeilijk ter been zijn svp contact opnemen met John Eijssen beheerder van de Cellebroederskapel mail: john.eijssen@cellebroederskapel.nl

Organisatie: Walter van Haaren, Erik Steffens

Enable Javascript