Cor BAETEN in memoriam

Lieve leden van Probus III

 

Vandaag brengen wij u droevig nieuws.

Cor Baeten is gisteren, zaterdag 19 maart, vroeg in de ochtend overleden.

Hoewel we wisten dat Cor niet lang meer te leven had, kwam het bericht van zijn overlijden onverwacht.

Probus III verliest met Cor een enthousiast en betrokken lid, een beminnelijke en bescheiden man met veel gevoel voor humor, dapper in zijn laatste levensfase, zich schikkend in het onvermijdelijke. Hij waardeerde onze club zeer, hij was er altijd, de laatste keer nog geen drie weken terug. Tot voor kort maakte hij deel uit van de programmacommissie en niet lang geleden heeft hij nog gesproken tijdens een van onze lunchbijeenkomsten. Ook aan de organisatie van ons lustrum in 2018 droeg hij zijn onmisbare steentje bij. Wij koesteren zijn herinnering en denken met warmte terug aan 2 maart toen hij voor het laatst bij ons was en aan de afgelopen woensdag, toen hij ons trakteerde op een borrel als dank voor onze vriendschap. Hij heeft onze bedankkaart woensdagmiddag met een glimlach op zijn gezicht gelezen.

Namens alle leden van Probus III heeft onze vice-voorzitter Cor’s echtgenote Karin, de kinderen en de kleinkinderen gecondoleerd en heeft hen veel moed en sterkte toegewenst.

Maria heeft namens ons een kaart met kraanvogels gestuurd. Moge de ziel van Cor gelijk kraanvogels naar zijn eeuwige rustplaats vliegen. Zij staan symbool voor vrede en geluk, loyaliteit en goedheid.

Wij zullen onze Cor heel erg missen.

 Zodra wij meer weten over zijn afscheid, stellen wij u op de hoogte.

 

Namens het bestuur,

Pauline Tomlow

secretaris

Enable Javascript