Onze Joop Schermerhorn is niet meer

Lieve Probusvrienden,

Onze bijeenkomsten zullen in de toekomst een grote leegte gaan vertonen. Zaterdag bereikte ons het bericht dat onze dierbare Joop Schermerhorn is overleden.  Hij is vrijdag 30 juni in zijn eigen omgeving plotseling heengegaan. Joop was een van de eerste Probusleden van onze club. Vanaf het begin was hij een heel actief lid. Wij hebben allemaal genoten van zijn krachtige stem waarmee hij op een magistrale wijze gedichten en prozawerk vertolkte. Hij had altijd wel enkele stukken in portefeuille. Nooit deden we tevergeefs een beroep op hem om zijn talent aan ons te laten zien. Daarnaast was hij een slimme en erudiete man en vooral een zeer innemend mens. Wat zullen we hem missen!

Onze gedachten gaan uit naar Edith die haar zielsverwant moet missen en naar de kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen van Joop.

       

DUBBELKLIK en ga naar de Rouwbrief_Joop_Schermerhorn

 

Over de uitvaart komt nog officieel bericht. Daarover ontvangen jullie nog een e-mail. Van Edith hebben we vernomen dat de crematie zal plaatshebben op zaterdag 8 juli in La Grande Suisse aan de Meerssenerweg in Maastricht.

Namens het bestuur,

Ameike Janssen-Noordman

Enable Javascript